Värmebölja

Vilka fantastiska dagar! 31 grader i skuggan och 26 grader i vattnet. Har redan hunnit med ett tiotal dopp idag. Jag dras som en magnet mot brygganoch vattnet hela tiden 💦💦

 
Anita tar också ett dopp; )

Vi kom tillbaka hit till Ruda igår kväll efter ännu en eftermiddag på Filmhuset i Stockholm som polis. Gick dock som på nålar hela dagen igår, på morgonen hade jag fått ett samtal om en ev roll i Ruben Östlunds nya film Triangle of Sadness (!!) I Coronatider gör man sk selftape hemma och mailar in. Om jag fick rollen skulle jag åkt till Trollhättan (Trolleywood) i helgen och spelat mot bl.a Woody Harrelson (Hunger Games m.m) Kl 21 fick jag beskedet att jag inte fick rollen😏 Besviken först såklart men hedrad att ens ha blivit påtänkt. Är ett stor fan av Östlund’s filmer. Ett av tio jobb får man i snitt, så är det i filmbranschen. Bara att gilla läget. Plötsligt händer det!

 
Jisses så svalkande och gott! Sellerismoothie 🥝🥬🥒🍌🍋

Sillunch i skuggan. Aldrig fel 👌

 

Lyssnade sen på dagens sommarpratare Björn Natthiko Lindeblad. Handels & karriärkillen som lämnade allt för att bli munk i ett kloster i Thailand. Hans första sommarprat (2012) handlar om just den resan. Detta sommarprat handlar om en betydligt längre och djupare resa... Om du ska lyssna så förbered dig med ett stort gäng näsdukar..

 
Rosenskäran blommar 🌼 
Ha en riktigt skön helg! Bada, njut och var rädda om er! 🌸 //👩‍🌾
Åsa Nielsen
2020-07-01 @ 14:49:58

Det är sååå kul att följa dina inlägg, Sovi!! Härlig inspiration - och din kirschkålssmoothie har gjort succe även på andra sidan Västbovägen!!

Kramar från dina fd grannar
/Åsa

Svar: Haha😊 Hej Åsa! Vad kul att du läser och blir inspirerad, jättekul! Hälsa hela familjen och vårt kära gamla Danderyd; )
Östermalmsbonden
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0