Fötterna i myllan

Hej,
i spåren av Corona är vi på SAS permitterade på 80%. Helt plötsligt har jag fått tid över, massor av tid! Och nu ska jag ta tag i den där tanken som grott i mitt huvud en tid och börja blogga, har ju alltid gillat att skriva och dela med mig av råd och dåd.
 
Jag bor i Stockholm men tillbringar det mesta av min tid på landet där jag trivs allra bäst med fötterna i myllan. Jag älskar lugnet som omringar mig här, allt som händer i naturen just nu. Grannens häst har fått ett föl, kossan fick en kalv igår, fåren har fått lamm.


 

Allt det här omringat av dofter och färger som är berusande vackert och njutbart för kropp och knopp. Här tar lilla Hugo en sniff på rhodondendron; )
 

Jag är uppvuxen i dessa trakter och faktum är att den slingande grusväg som leder till G:a Ruda Gård var min skolväg som liten. Skolbussen åkte runt och plockade upp barn på olika gårdar i byarna runtom. Tänk att det var 50 år sedan och skolan är nu nedlagd och riven. Aldrig kunde jag då ana att jag skulle bli en "08:a" och dessutom ha lyckan att få just den här platsen till min plats på jorden.
I mitt jobb som flygvärdinna på SAS har jag flugit åtskilliga varv runt jorden och jag brukar säga att alla dessa resor varit omvägar för att komma hem hit. 
 
 
 
 
Johanna
2020-06-09 @ 12:28:23

Åh vad skoj att följa!! Hoppas på många roliga berättelser om ditt liv! 🌸

Svar: Tack snälla! Det ska jag bjuda på🤩
Östermalmsbonden

Malin
2020-06-09 @ 14:52:16
URL: http://pillris.blogg.se

Vad roligt med en ny blogg.
Det ska bli kul att följa dig😊

Svar: Ja jättekul. Man kan ju alltid testa 🌼
Östermalmsbonden

Åsa
2020-06-21 @ 00:19:01

Jättekul att följa dig i bloggen! Östermalmsbonde hihi ;-)

Svar: Tack, kommer snart mer: ) 🌱🌼🌸
Östermalmsbonden
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0