Filmtajm 🎬

Sommarsemester och vÀrmebölja! Borde ligga pÄ bryggan och lata mig men fick erbjudande om att spela polis i en ny tv-serie som har premiÀr i höst. En kul sitcom för hela familjen. Kunde inte tacka nej, sÄ nu Àr jag mitt uppe i inspelning istÀllet för solbad i Ruda.
 
 Dag 1 av inspelning. Började dagen pÄ Filmhuset med klÀdprovning. DÀrefter avfÀrd till inspelningsplats, idag vita staden i Bromma. 

Vi spelade in till kl 22.30 sedan fick jag en taxi hem. Teamet Àr vÀldigt mÄna om att alla Àr rÀdda om sig, inte Äker kommunalt osv. Imorgon fortsÀtter vi med inspelningen men dÄ i studio pÄ Filmhuset. NÀsta vecka (pÄ fredag) Àr det sista dagen, dÄ ska 10 avsnitt vara klara. Lite hemlighetsmakeri kring detta lovar att Äterkomma med lite skvaller om skÄdespelarna och vad som hÀnder bakom kameran mellan scenerna..
 
I maj spelade jag domare, rÀttens ordförande i Heder 2, avsnitt 1. Kommer i höst. 

DIPS! DIPS! DIPS! Ni har vĂ€l inte missat Dips? Finns pĂ„ SVT Play, föör kul! Skrattfest utlovas 😂 
I sÀsong 1 spelar jag chefsförhandlare pÄ UD. SÀsong 2 spelades in i vÄras (kommer ocksÄ i höst) dÀr har jag blivit förflyttad frÄn UD till New York dÀr jag Àr Sveriges FN ambassadör.
 
BECK! Spelat civilpolisen Anna-Lena Lilja pÄ kontoret i 12 filmer.
 
Arne Dahl, DödsmÀssa.  Jag och min mördare.
 
 

PrÀst i Morden i Sandhamn.
 
NĂ„gra julkalendrar har jag hunnit med. HĂ€r vetenskapsman i Selmas saga.
 
 
LussebulleÀtartÀvling i Storm pÄ Lugna gatan.
 
Tjuvarnas Jul.
 
Fröken Frimans krig.
 
Älskar att fĂ„ kliva in i olika karaktĂ€rer och förvandlas till en helt annan person. Det Ă€r superspĂ€nnande och fantastiskt kul. Det ger en extra krydda till mitt liv helt enkelt.  
Vill ni se min showreel, kolla pÄ...
www.soviryden.se. 
IMDb.Pro / Sovi Rydén
 
Njut av sol, sommar och Ă€t mycket glass i vĂ€rmen 🍩🍧
 Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0