Atomic Beach. Stendörren. 🎬

”Inga Lindström” filmerna är ena riktiga långkörare med hela 85 filmer som alla spelats in i sommarsverige sedan starten 2003.
 
En publikfavorit på tysk tv med hela 5-10 miljoner tittare per avsnitt, publikrekordet på ett enda specialavsnitt lär vara hela 14 miljoner tittare!
 
Serien är en feelgood, romantiska kärleks- och familjefilmer med vackra miljöer, kärlekstrubbel, lite intriger men alltid med sockersöta lyckliga slut..
 
Varje söndagkväll visar den tyska tv-kanalen ZDF en kärleksfilm och en av dem är Inga Lindström-serien. Det speciella med Inga Lindström är att den utspelar sig i Sverige, oftast är det i Sörmland och Östergötland man filmar. Ett avsnitt utspelar sig tex på Rejmyre glasbruk.
 
Jag har haft nöjet att få jobba med detta härliga team från Bavaria Film flera gånger. Första gången (film nummer 82) spelade vi in en sjukhussalen i Stockholm. .
 
Andra gången (film nr 85) spelade vi in på Beckershovs herrgård (på andra sidan sjön från Ruda). Var med under flera dagar och spelade husfru. Mina repliker var på engelska och blev dubbade till tyska.
 
 
 
Idag spelades film nr 86 in vid Atomic Beach, nära Stendörrens naturreservat, Tystberga, utanför Nyköping. Man får som vanligt inte publicera bilder från själva inspelningen men lite ”bakom kameran” går bra.
 
 
Krav på munskydd och ständig spritning av händer 😷. Disciplinerat!
 
Det tyska filmteamet från Bavaria fiction bor i Sverige från maj - september och skapar totalt fem nya filmer. De kan inte åka hem ens över en långhelg för att träffa sina familjer eftersom Tyskland har två veckors karantän för folk som kommer från Sverige in i Tyskland.
 
När det närmar sig inspelning slipper vi munskydd; )
 
Min medspelerska visade sig vara SAS-anställd och kollega i kabinen✈️ Vi hade aldrig setts tidigare, nu fick vi en riktig toppendag tillsammans och fick göra en riktigt kul scen Ihop. Ska bli spännande att se; ) 
Fick med mig David som chaufför ; )
 
 
När inspelningen var klar åkte David och jag till Stendörrens Naturresevat som låg nära. Hade aldrig varit där tidigare, det var helt fantastiskt. Man upplever skärgården till fots på vandringsleder och går på hängbroar ut till olika öar ute i havsbandet.
 
Det finns flera grillar med jämna avstånd som du själv fjuttar på om du vill grilla. Det läggs ut travar med ved varje morgon, ta bara med tändstickor och lite korv 🌭
 
 
 
Stendörren Naturreservat och Atomic Beach - riktigt bra ”hemester”-tips! 💦☀️👙Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0